Autóbontó

IMG_20150606_173002

Honnan is indultunk?
2014. március 16-án  REFORMAX kft néven jegyezte be a Győri Törvényszék Cégbírósága a cégünket. Ekkor kezdtük el az autóbontó és a bontott alkatrészek árusításához, valamint  az autójavításhoz szükséges  különböző engedélyek beszerzését. Gyakorlatban a munkavégzést 2015.június 1-én kezdhettük el, mikor megkaptuk a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyét is.

Cégünk telephelye és egyben székhelye Győr-Moson-Sopron megyében Tényő községben található. Itt egy 2000 négyzetméteres bekerített udvar és az azon található 400 négyzetméteres zárt épület az, ahol folytatjuk az autóbontó tevékenységünket, amivel párhuzamosan a bontott alkatrész értékesítésre is nagy erővel összpontosítunk.

Természetesen autóbontó tevékenységünkből fakadóan az 1/1990. (IX. 29.) KHVM rendelet előírásainak megfelelően cégünk rendelkezik a bontási tevékenység végzéséhez szükséges személyi és dologi feltételekkel, valamint a gépjárművekkel összefüggő teljes körű javítási, ápolási, átalakítási és bontási tevékenység engedélyeivel.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Regisztrált, hivatalos autóbontóként megoldjuk problémáját, ha nem tudja mit kezdjen feleslegessé vált, tovább üzemeltetni nem kívánt járművével. Kollégáink szakszerű munkájának köszönhetően, a bontott alkatrész értékesítésével, az autó korától állapotától és típusától függően még  pénzt is kaphat a már hasznavehetetlennek hitt járműve után. Hívjon, keressen bennünket!

ESZKÖZEINK FEJLESZTÉSE

Annak érdekében, hogy kedves ügyfeleink minél elégedettebbek lehessenek munkánkkal, azt valljuk, hogy korszerű eszközökre van szükség.  Épp ezért fejlesztjük eszközeinket folyamatosan, modernebb és biztonságosabb berendezések vásárlásával, azért, hogy gyorsabb és hatékonyabb legyen a munkavégzésünk.

JUTÁNYOS ÁR

Ha minket választ, garantáltan előnyös árat kínálunk fel az Önnek  már feleslegessé vált gépjárművéért! Mi azonnal felvásároljuk! A teljes körű  papírmunkát is vállaljuk, tehát ezzel sem kell bajlódnia! Gyorsan, szakszerűen elvégezzük ezeket a feladatokat!

SOK ÉVI TAPASZTALAT

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy  az autóbontás területén nagy rutinnal rendelkezünk. Bízza ránk feleslegessé vált járművét! Akkor is érdemes felkeresnie bennünket, ha  bontott alkatrészekre van szüksége, hiszen nagy készlettel rendelkezünk ezekből.

KIVÁLÓ CSAPAT

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik szaktudásukkal és tapasztalatukkal profi módon  végzik el a rájuk bízott munkát. Hozza hozzánk a bontásra szánt járművét, velünk  mindenképp nyerhet!

Autóbontó – Maximális figyelem

Napjainkban, ha valaki autóbontó céget keres, mindenképp érdemes megnézni, hogy az regisztrált cég legyen! Sajnos gyakran előfordul az, hogy egy illegális vállalkozásba botlik bele keresgélés közben. Ezekről viszont elmondhatjuk, hogy nem csak visszaélésekre adhatnak okot, hanem környezetszennyezőek is, mivel nem tudják megfelelően kezelni például az illegális autóbontó tevékenységük folyamán keletkező veszélyes hulladékokat és a bontott alkatrészek  tárolását.

Cégünk profiljába tartozik a roncsautók felvásárlása és az az  autóbontó munkafolyamat, mely által újra hasznosításra kerülnek a jármű egyes bontott alkatrészei.
A bontás során kiszerelt alkatrészek minősítésre kerülnek további felhasználhatóságuk szerint is, valamint elvégezzük a különböző hulladékok előkészítését és további kezelésre történő átadását.

Amennyiben minket bíz meg roncsautója bontásával, megvizsgáljuk az autó állapotát, korát és típustól függetlenül, Önnel megállapodva azt felvásároljuk és megegyezés szerint díjmentesen gondoskodunk a telephelyünkre szállításról. Természetesen a mi feladatunk a Bontási Átvételi Igazolás kiállítása is, amivel véglegesen kivonhatjuk a forgalomból járművét. Ehhez rendelkezünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott engedéllyel, mint regisztrált autóbontó cég.

Ha felmerül az, hogy szeretne üzemképtelenné vált autójától mielőbb megszabadulni, akkor a legjobb megoldás autóbontó cégünk megkeresése! Minden  ezzel kapcsolatos adminisztrációs munkát  elvégzünk, Önnek annyi teendője marad, hogy a cégünktől kapott, általunk elkészített hatósági igazolással megkeresse az illetékes okmányirodát, ahol járművét véglegesen kivonják a forgalomból.

Számunkra fontos és lényegesnek tartjuk, hogy ügyfeleink teljes mértékben meg legyenek elégedve autóbontó és bontott alkatrész eladási tevékenységünkkel! Ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél színvonalasabb szolgáltatásokkal várjuk kedves ügyfeleinket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és van olyan régi, használhatatlanná vált autója, amit már mielőbb leadna, keressen bennünket bátran! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére autóbontó telephelyünkön, de kérésére a helyszínre is kimegyünk. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben esetleg kérdései merülnek fel, azok elérhetőségeink valamelyikén megválaszolásra kerülnek!