ÁSZF

 

Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra!

Webshopunkba ide kattintva léphet tovább, ahol a már kiszerelt és minősített termékeinket láthatja. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy az itt megjelenített alkatrészek csupán a teljes raktárkészletünk egy részét jelentik. Amennyiben nem találja az Ön által keresett terméket vagy kérdése merült fel, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen vagy telefonon!

Elérhetőségeink

A webshopban történő böngészés során találkozhat olyan alkatrészekkel, melyek áránál a "- Ft" felirat szerepel. Ezek árazása folyamatban van, de megrendelhetők, illetve az árazás kérés gombra kattintva árazásuk kérhető. Megrendelés esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és a termék áráról tájékoztatjuk. Ilyen esetben a vásárlástól való elállás joga természetesen fennáll! Megrendelést követően a termékeket mihamarabb, de legkésőbb két munkanapon belül postázzuk, illetve a személyes átvétel lehetőségét is biztosítjuk telephelyünkön. A nálunk vásárolt alkatrészekre két hét garanciát vállalunk a Jótállási Feltételekben leírtaknak megfelelően.

Vásárlás előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, a Jótállási Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztató és Szabályzatot!

Reméljük, hogy szolgáltatásunkkal segítségére lehetünk!

Üdvözlettel:
Autóbontó-Tényő